ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Με την άφιξη του προέδρου της Π.Α.Ε. Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» Γιώργου Πρασσά από την Αμερική και αφού δεν δόθηκε ούτε μια ημέρα παράταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η σύσταση του μετοχολογίου της «Μαύρης Θύελλας» έγινε πράξη άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες όπως συνηθίζει να πράττει η διοίκηση σε θέματα που χρίζουν σοβαρότητας, υπευθυνότητας και σχεδιασμού για το μέλλον.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου μετοχολογίου της ομάδας μας έχει ως εξής :

38,5% των μετοχών κάτοχος Γεώργιος Πρασσάς (Επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης της χρηματοοικονομικής εταιρείας G.P. Financial με έδρα το Σικάγο).

38,5% των μετοχών κάτοχος Μαρία Μπουρνά (σύζυγος Χρήστου Παπαδημητρίου) (Ιδιοκτήτρια Ξενοδοχειακής Μονάδας – Ιδιοκτήτρια εταιρείας πετρελαιοειδών – Συνιδιοκτήτρια σε κατάστημα εστίασης στο Σικάγο)

13% των μετοχών κάτοχος Ιωάννης Νταόπουλος (Ιδιοκτήτης Κατασκευαστικής Εταιρείας στην Αμερική)

10% των μετοχών κάτοχος Γεώργιος Ράλλης (Δικηγόρος)

Η επόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» θα περιλαμβάνει και την συμμετοχή του κόσμου που θα επιθυμεί μ’αυτόν τον τρόπο να γίνει κομμάτι και να δείξει την αγάπη και την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα της καρδιάς του, δηλώνοντας παρόν στις μελλοντικές εξελίξεις που προδιαγράφονται με θετικότατο πρόσημο.