ΣΠΑΡΤΗ. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Μητρότητας Νόησις σας καλωσορίζει ανοίγοντας μια ζεστή αγκαλιά για εσάς και το μωρό σας με μοναδικές, σύγχρονες και εξειδικευμένες υπηρεσίες και παροχές, αποκλειστικές στο νομό της Λακωνίας!

Στόχος μας είναι ο χώρος μας να παρέχει την δυνατότητα σε γυναίκες κάθε ηλικίας, γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μητέρες, γυναίκες σε εγκυμοσύνη ή νέες μητέρες να μπορούν πλέον να έχουν εύκολα πρόσβαση σε καινοτόμες και νέες υπηρεσίες που αφορούν τις ίδιες αλλά και τα μωρά τους.

Κάθε οικογένεια για εμάς είναι μοναδική με τις δικές της ανάγκες, άγχη και φόβους. Για τον λόγο αυτό είμαστε δίπλα σας και θέλουμε η περίοδος της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας να είναι μια ζεστή και όμορφη εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Σας στηρίζουμε τονίζοντας τις φυσικές διαδρομές, ενδυναμώνοντας το μητρικό και πατρικό ένστικτο και δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και καρδιάς.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Κέντρου μας και κάντε την εγγραφή σας στο μάθημα ή στο πακέτο μαθημάτων που σας ενδιαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας!

Τα μαθήματά μας ξεκίνησαν….

Επιστημονικά υπεύθυνη

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Λογοθεραπεύτρια, Msc

Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2731020793

Διεύθυνση : Αρχιδάμου 60

Facebook: Συμβουλευτικό Κέντρο Μητρότητας Νόησις