Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

«Έφυγε» η «Παναγιώτα» της Σπάρτης

Το βράδυ της Πέμπτης 26/7/2019 και ώρα 21:00, σε ηλικία 87 ετών, «έφυγε» από τη ζωή και την αγορά της Σπάρτης η Παναγιώτα Μανιάτη, μια αγωνίστρια και επίμονη έμπορος που ταύτισε το όνομά της «Παναγιώτα» με τη χαρά των παιδιών.

Χριστίνα Κων. Καβούρη
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 4:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 98χρονης Χριστίνας Κων. Καβούρη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης – Πηγή, Ξενοφών – Σταματίνα και Ελένη – Πολυχρόνης, ο εγγονός της Κωνσταντίνος και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Γ. Γιανναράκος
Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Μυρσίνη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Γ. Γιανναράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κατίνα, τα παιδιά του Γεώργιος –Αγγελική και Δημήτρης-Κατερίνα, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Ν. Καρελλάς
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στον ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ν. Καρελλά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του Νικόλαος και Χρυσοβαλάντης, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Σ. Βενιζέλος
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στον ιερό Ναό Υπαπαντής στη Πλατάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Σ. Βενιζέλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αργυρώ, τα τέκνα του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Αγαθή Σ. Ρηγάκου (Χήρα)
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγαθής Σ. Ρηγάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Πέτρος –Κική Ρηγάκου και Γιώργος- Καλλιόπη Ρηγάκου, τα εγγόνια της Αγαθή-Γιάννης, Αιμιλία, Σταύρος και Ασπασία, τα δισέγγονα της , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Π. Κουρτσούνης
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στον ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Π. Κουρτσούνη .Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική (Βιβή), τα παιδιά του Παναγιώτης, Βασίλειος και Νικόλαος, τα αδέρφια του Θεόδωρος – Χρυσούλας και Γεώργιος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Σκραμέας
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στον ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Σκραμέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Νικόλαος Σκραμέας και Ηλίας Σκραμέας, η εγγονή του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Χ. Δημάκος
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γούναρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Χ. Δημάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Χρήστος, Δημήτριος και Βασιλική – Σταύρος Τσουρούνης, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Β. Καπετανάκη
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αναστασίας Β. Καπετανάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννα, Σαράντος και Ελένη, τα εγγόνια της Δημήτρης, Μαρία, Αναστασία, Βασίλης και Γιώργος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.