Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Η Ζαχαράκη στον Βερούτη27-09-2019 09:16   

ΣΠΑΡΤΗ. Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία, η οποία καθορίσθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970. Κύριος στόχος του εορτασμού αυτού είναι η ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού στην ευδαιμονία της διεθνούς κοινότητας.
Σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής Σπάρτης κας Γεωργίας Ζαχαράκη Αναστασοπούλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη.
Με την ανάληψη των καθηκόντων της η Αντιδήμαρχος ξεκίνησε άμεσα επαφές με την Περιφέρεια.
Τόνισε ότι θα  προβούν ενέργειες ώστε να δοθούν λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες σχετικά με τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε συντονισμένα  η τουριστική προβολή και ανάπτυξη του Δήμου μας να αγγίξει τα μέγιστα.
Η Γεωργία Ζαχαράκη επεσήμανε ότι είναι ανάγκη η επιπλέον στήριξη στο Δήμο μας για την επίσπευση των απαραίτητων διαδικασιών, ώστε το όραμα του Δημάρχου κου Πέτρου Δούκα να προβάλλει την εικόνα της Σπάρτης σε όλη την υφήλιο, να γίνει πραγματικότητα.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ