ΣΠΑΡΤΗ. Aν η τέχνη και η τεχνολογία στο τζάκι εξελίσσεται τότε το όνομα που την αποδίδει είναι «Σπυράκης».

Πρόκειται για την σύγχρονη μονάδα που έχει δημιουργήσει ο Λάκωνας Παναγιώτης Σπυράκης στη Σπάρτη έχοντας στο επίκεντρο το τζάκι.

Με πείρα και γνώση στις εστίες και στην κατασκευή και εφαρμογή και με τέχνη και τεχνολογία στην επεξεργασία και ανάδειξη του μάρμαρου η εταιρεία «Σπυράκης και Υιοί ΟΕ» αποτελεί πλέον μια εγγυημένη πρόταση για το αποτέλεσμα που θέλετε. Άλλωστε αυτό είναι το Α και το Ω στο τζάκι: αποτέλεσμα στη λειτουργία αποτέλεσμα στην εμφάνιση.

Πολλά σχέδια και μηχανισμοί από το πιο κλασσικά έως το πιο μοντέρνα. Εστίες για κάθε ανάγκη και δυνατότητα. Επενδύσεις που κάνουν το τζάκι το επίκεντρο του σπιτιού. Προτάσεις λειτουργικές, προσαρμοσμένες στον χώρο, στην ανάγκη και στην επιδίωξη κάθε πελάτη. Τζάκια ενεργειακά ή απλά για μονοκατοικίες, διαμερίσματα, παραδοσιακά σπίτια, εξοχικά, επαγγελματικούς χώρους, κ.α.

Η γνώση του αντικειμένου, η μακρόχρονη εμπειρία και η σύγχρονη τεχνολογία που εφαρμόζεται αποδίδουν πάντα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που πάνω απ’ όλα εξασφαλίζει την θέρμανση, την λειτουργικότητα και την αισθητική. Η εξυπηρέτηση και η συνέπεια είναι επίσης γνωστά χαρακτηριστικά της «Σπυράκης και Υιοί ΟΕ».

Τηλέφωνο 27310 25661 και 6936957361