ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε Ηλεία και Μεσσηνία από χτύπημα κεραυνού, την ώρα πους σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» του ΕΑΑ κατέγραψε περισσότερους από 10.500 κεραυνούς στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα έως τις 13:00.

Συγκεκριμένα, τραγικό τέλος βρήκε ένας 35χρονος αλλοδαπός εργάτης στην Μυρσίνη της Ηλείας, όταν κτυπήθηκε από κεραυνό, την στιγμή όπου στην συγκεκριμένη περιοχή είχε εκδηλωθεί καταιγίδα.

Ομοεθνείς του που βρίσκονταν στην ίδια περιοχή, μόλις τον είδαν να πέφτει στο έδαφος, ειδοποίησαν τις αρχές. Στη συνέχεια ο 35χρονος διακομίστηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παράλληλα, στην Κυπαρισσία ένας δεύτερος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία και συγκεκριμένα από κεραυνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 56χρονος βρισκόταν σε παράνομο σκουπιδότοπο του δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι της Δ.Ε. Κυπαρισσίας.

Ο άνδρας φέρεται να είχε μεταβεί μαζί με άλλα τρία άτομα στον παράνομο σκουπιδότοπο και καθώς έψαχνε μέσα στα σκουπίδια χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Πηγή: naftemporiki.gr