ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνάντηση – δείπνο συνεργασίας με πρωτοβουλία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Λακωνίας είχαν το ΔΣ της Ένωσης και οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των τριών ομάδων από τη Λακωνία που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, στην κοσμική ταβέρνα Πικαντίλυ, στο Ξηροκάμπι Σπάρτης, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Τάκης Καρράς και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν τον πρόεδρο του Αστέρα Βλαχιώτη κ. Πέτρο Μαρτσούκο, τον πρόεδρο του Πανγυθεατικού κ. Μάκη Αγελλόπουλο και τον αντιπρόεδρο του ΠΣ «Η Σπάρτη» κ. Δημήτρη Μιχαλόπουλο. Τον κ. Καρρά πλαισίωναν τα μέλη του Δ.Σ. κ. Θ. Δογατζής, γραμματέας, Χρ, Κοντάκος, Τάκης Κριμήτσος, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και Νικήτας Βλάχος.
Από την πλευρά του ΔΣ του ΠΣ «Η Σπάρτη» παρέστη και ο γ.γ. κ. Π. Ζούζουλας.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Καρράς ευχήθηκε σε όλους καλή πορεία με υγεία και ασφάλεια και ευχαρίστησε τις Διοικήσεις για όσα προσφέρουν στο Λακωνικό Ποδόσφαιρο. «Δεν αρκεί μόνον το μεράκι και η αγάπη. Για το επίπεδο και την ποιότητα που προσφέρετε χρειάζονται και πόροι. Εύχομαι οι τοπικές κοινωνίες να στηρίξουν και να γεμίζουν τα γήπεδά σας» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι έκρινε αναγκαία τη συνάντηση προκειμένου να υπάρχει επαφή, συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ της ΕΠΣΛ και των Ομάδων που εκπροσωπούν τον Νομό στην Γ’ Κατηγορία. Ο κ. Καρράς ευχήθηκε καλή επιτυχία και στις Καρυάτιδες, την ομάδα γυναικών της Λακωνίας που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Οι Πρόεδροι κι εκπρόσωποι των ομάδων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συνεύρεση και ευχήθηκαν υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες και το Πρωτάθλημα να σηκώσει μια από τις τρείς Λακωνικές Ομάδες.

Ο Πρόεδρος του Πανγυθεατικού κ. Αγελλόπουλος ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να μείνει στην Κατηγορία και ευχήθηκε σε όλους υγεία, μακριά από τραυματισμούς και ηρεμία στα γήπεδα. Ο πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη κ. Μαρτσούκος έδωσε ένα μπράβο στον Πανγυθεατικό που κατάφερε τελικά να κατέβη στο Πρωτάθλημα και ευχήθηκε να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Ο αντιπρόεδρος του Π.Σ. «Η Σπάρτη» κ. Μιχαλόπουλος τόνισε ότι είναι αισιόδοξος ότι θα είναι μια καλή χρονιά και κάλεσε τον, ασθενούντα, προπονητή Μίκη Τσίρκοβιτς δυνατά κοντά στην ομάδα από την Κυριακή. Ο γ.γ. της Σπάρτης κ. Ζούζουλας εξέφρασε την ικανοποίηση για την γνωριμία με τον πρόεδρο του Αστέρα και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους.
Ο πρόεδρος του ΠΣ «Η Σπάρτη» κ. Γ. Σκαφιδάς και η σύζυγός του Ρόη Σκαφιδά , πρόεδρος των Καρυατίδων απουσίαζαν λόγω ανυπέρβλητου κωλύματος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας χάρισε στους προέδρους από μια εικόνα της Παναγίας της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας για βοήθεια και σε ανάμνηση της συνάντησης.

Η εκδήλωση ήταν περιορισμένης συμμετοχής. Μια τέτοια συνάντηση όμως δεν θα άφηνε αδιάφορο τον διεισδυτικό και εμπειρότατο αθλητικό συντάκτη του Notospress.gr Δημήτρη Ψυχογιό, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία, εντόπισε την συνάντηση, προσέγγισε τους παρευρισκόμενους, κατέγραψε στιγμιότυπα και δηλώσεις και ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ με μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Καρρά ο οποίος αναφέρεται στη συνάντηση, στην Έναρξη των Πρωταθλημάτων, στις Κληρώσεις, στην κάρτα Υγείας των ανθρώπων του Ποδοσφαίρου, στην αναβάθμιση του Ενωσιακού γηπέδου, στη Σχολή Προπονητών, κ.λ.π.

Δείτε την πρόταση του προέδρου Τ. Καρρά προς τον Δήμαρχο Σπάρτης Π. Δούκα