Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Χρήστος Ιων. Γεωργανές (πολιτικός μηχανικός)
Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 5:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 52χρονου Χρήστου Ιων. Γεωργανέ. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Μάξιμος και Αιμίλιος, οι γονείς του Ιωάννης Γεωργανές και Σπύρος Βαρζακάκος , τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Γ. Αρβανίτης
Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Κονιδίτσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Γ. Αρβανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Παναγιώτα – Βασίλειος Καμπέρης, Μαριλένα- Αργύριος Γερόντζος και Κωνσταντίνος Αρβανίτης, οι γονείς του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Ιωαν. Χίος
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Ιων. Χίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Σ. Πυλουκάκου
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Σ. Πουλουκάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιος της Γιώργος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνα Ι. Καλαματιανού
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Πικουλιάνικα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Ι. Καλαματιανού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Ποτούλα - Πάνος Παππάς και Άννα - Δημήτρης Θεοφιλογιαννάκος, τα εγγόνια της Βαγγέλης, Παναγιώτης, Χρήστος, Γιάννης και οι λοιποί συγγενείς της.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.