Τα επινίκια για τους ανθρώπους του Πέτρου Δούκα! (video)16-09-2019 12:26   

ΖΑΡΑΦΩΝΑ. Tα επινίκια γιόρτασαν σε ταβέρνα της Ζαραφώνας Δήμου Σπάρτης ο συνδυασμός του Πέτρου Δούκα και πολιτικά και μη πρόσωπα που απ’ ότι φαίνεται στήριξαν τον συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές.
Η μεσημβρινή συνάντησή τους στη δροσερή καμάρα της Ζαραφώνας κορυφώθηκε αμέσως μετά την ψητή προβατίνα με μουσική όπου τραγούδησε ως gest star ο Παναγιώτης Ρήγας αποδίδοντας με τον δικό του τρόπο το γνωστό «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου».
Παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη της Παράταξης, πρόεδροι συλλόγωων και φορέων, ο Δήμαρχος Πέτρος Δούκας, ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης μετα της συζύγου του και η πρώην ατνιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα μετά του συζύγου της. Ο Παναγιώτης Ρήγας καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους και κυρίως από τους όρθιους θαυμαστές του Μ . Βακαλόπουλο, Ε. Δαράκη και Γ. Ζαχαράκη.
Να σημειωθεί το γλέντι έγινε μετά από πρόσκληση  της Β’ Αναπληρώτριας Δημάρχου και Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Σπάρτης κ Γεωργίας Δεδεμήδου, η οποία κατάγεται από την Ζαραφώνα. Πληροφορίες θέλουν ο κ. Ρήγας να αξιοποιείται στη ΔΕΥΑΣ.

Ετικέτες: Ζαραφώνα Παναγιώτης Ρήγας Γεωργία Δεδεμήδου
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ