ΤΡΙΠΟΛΗ. Στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Παναρκαδικού το απόγευμα του Σαββάτου 14/09 υποδέχθηκε τον ιστορικό Εθνικό, σε μια δυνατή φιλική αναμέτρηση στην οποία πλέον οι «πράσινοι» αρχίζουν να πραγματοποιούν τα τελευταία μονταρίσματα για την αναμέτρηση της πρεμιέρας. Οι ομάδες μπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτό φάνηκε τη διάρκεια της αναμέτρησης η οποία είχε έναν καλό ρυθμό και μια δυνατή αναμέτρηση. Ωστόσο το τελικό σκορ περιορίστηκε στο 0-0 αποτέλεσμα της αναποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια και από τις δύο ομάδες.

Αγωνιστικά η αναμέτρηση ξεκίνησε με έναν δυνατό ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Παράλληλα το πάθος και η διάθεση δεν έλειπαν από τους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά από εκεί και πέρα οι καλές στιγμές προς τις αντίπαλες εστίες ήταν ελάχιστες. Πρώτη ουσιαστική στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 27’ όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Κοντού, το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζαχαρης. Ο Παναρκαδικός είναι γεγονός ότι έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και στον τρόπο που κυκλοφόρησε τη μπάλα απέναντι στην πίεση του αντιπάλου, με υπομονή προκειμένου να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να απειλήσει. Από εκεί και πέρα στους «Αρκάδες» έλλειψε η τελική πάσα ή η τελική προσπάθεια που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στον αντίπαλο τερματοφύλακα ή την αντίπαλη άμυνα.

Η αλήθεια είναι ότι το ματς σε επίπεδο φάσεων δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο. Από την άλλη όμως ο Παναρκαδικός έδειξε κάποια καλά στοιχεία που θα πρέπει να διατηρήσει και στα επίσημα ματς πρωταθλήματος. Οι «Αρκάδες» προσπάθησαν με «ορθόδοξους» τρόπους για ακόμη μια φορά να δημιουργήσουν κινδύνους προς την αντίπαλη εστία, με τη μπάλα κάτω, με συνεχή κυκλοφορία και με κίνηση ακόμη και μακριά από τη μπάλα. Οι «γηπεδούχοι» κατάφεραν να απειλήσουν σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο όπως προαναφέρθηκε είτε η τελική μπαλιά δεν ήταν καλή, είτε η τελική προσπάθεια ήταν αναποτελεσματική.

Στο 56’ ένα σουτ του Κέφη κατέληξε στην αγκαλιά του Ζάχαρη, ενώ στο 78’ στην σημαντικότερη στιγμή της αναμέτρησης ο Τσιώλης ευνοήθηκε από τις κόντρες με αποτέλεσμα να βρεθεί απέναντι στον Βουτσινά, αλλά το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι τα αντίπαλης εστίας.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ : (Θανάσης Στάικος): Ζάχαρης (90’ Ντουντούμης), Διαμαντόπουλος (90’ Καρούσος), Μπινιώρης, Στασινόπουλος (90’ Κοπρένκα), Γκαντιάγκα (84’ Δαύρος), Καπετανάκης (46’ Νάνος), Τσιώλης, Στρέμπας, Γιουκούδης, Τρέσα (60’ Κοντογιαννόπουλος), Αντωνόπουλος (46’ Μπάρδος).

ΕΘΝΙΚΟΣ :(Δημήτρης Τερεζόπουλος): Βουτσινάς, Κούρτι, Φιλιππάτος, Ευαγγέλου (83’ Κατσέρης), Μακροστέργιος (60’ Τσιάβος), Κέφη, Σαραντόπουλος (13’ Κατσέρης), Μπαλούρδος (60’ Χαλκίδης), Γραμματικόπουλος, Πολίτης, Κοντός (53’ Νταούλιας).

Πηγή: contraepithesi.gr