Το 14ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας στην Καλαμάτα16-09-2019 09:47   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» στο κανάλι της Βουλής στις 9.30, ο Καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθ. Άγγελος Κότιος θα παρουσιάσουν το  14ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (14th European Conference on Innovation and Entrepreneurship – ECIE 2019) το οποίο θα λάβει χώρα την 19η και 20η Σεπτεμβρίου  στην πόλη της Καλαμάτας.
Οικοδεσπότης του Συνεδρίου φέτος είναι το  Εργαστήριο Αειφόρου Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας (SDE Lab.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου . Το διεθνές συνέδριο αυτό, του οποίου πρόεδρος είναι ο Καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας και υπεύθυνος προγράμματος ο Δρ Αλέξανδρος Κακούρης, θα συγκεντρώσει γύρω στους 200 συνέδρους, καθηγητές και ερευνητές, από περισσότερες από 40 χώρες οι οποίοι θα παρουσιάσουν και συζητήσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα στα θέματα αυτά. Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο Καθ. Paul Jones (Swansea University) και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθ. Άγγελος Κότιος).
Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και τη διεθνοποίηση, εφαρμογές στους τομείς της υγείας και των τροφίμων, την έρευνα και την ανάπτυξη, το δημόσιο τομέα, τη χρηματοδότηση, τις μελλοντικές προκλήσεις, κ.ά.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ