Εύχονται τα καλύτερα στον Αστυνομικό Διοικητή Νεάπολης Βοιών!14-09-2019 19:38   

ΝΕΑΠΟΛΗ. O Aστυνομικός Διοικητής του Τμήματος Βοιών που υπηρέτησε στα Βάτικα από το έτος 2011 έως το 2019 και είναι σίγουρα ο μακροβιότερος αστυνομικός διοικητής που υπηρέτησε στα σύγχρονα Βάτικα μετατέθηκε στο Τμήμα Μολάων.

Κάτοικοι και πολίτες της περιοχής αναφέρουν δημόσια μεταξύ άλλων ότι «με την δική του διοίκηση το αστυνομικό τμήμα Βοιών έφτασε και ξεπέρασε αυτά των μεγάλων πόλεων που ο έλεγχος και η κριτική από τα ΜΜΕ είναι συνεχής και αμείλικτος. Βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες με την γρήγορη αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και της πληροφορικής σε εφαρμογές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Ο Ευάγγελος Δρίβας γεννήθηκε το 1989 στη Σπάρτη. Η οικογένειά του διέμενε στους Μολάους και έχει ρίζες στη Ρειχιά Λακωνίας. Έχει τελειώσει το Πάντειο Πανεπιστήμιο και τη Σχολή Κοινωνικής Πολιτικής που εκπαιδεύει στην μελέτη κι έρευνα της κοινωνίας, των προβλημάτων της την ανάλυση των θεσμών, των κοινωνικών διαχρονικών δομών σε τοπικό κι εθνικό επίπεδο
Ο αστυνομικός διοικητής και ιδιαίτερα της Περιφέρειας καλείται να ενδυναμώσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και την εδραίωση της πίστης ότι όπου υπάρχει Ελληνική Αστυνομία επικρατεί δικαιοσύνη και ισότητα χωρίς εξαιρέσεις. Αυτό πέτυχε και άλλαξε σε μεγάλο βαθμό ο αστυνόμος Ευάγγελος Δρίβας.  Χωρίς αυταρχική συμπεριφορά κακομεταχείριση κρατουμένου  η παραβίαση ανθρώπινου δικαιώματος».

Από καρδιάς του εύχονται να έχει την ίδια επαγγελματική επιτυχία  και στους Μολάους ευχόμενοι παράλληλα να επισκέπτεται τα Βάτικα στα οποία πέρασε μέρος της ζωής του.

Ετικέτες: Ευάγγελος Δρίβας Νεάπολη Αστυνομία
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ