Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Σοφία Νικόλαρου (Χήρα)
Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στη 1:00 μμ. στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 83χρονης Σοφίας Νικόλαρου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Ασπασία Κ. Κανελλοπούλου (Χήρα)
Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 4:00 μμ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 87χρονης Ασπασία Κ. Κανελλοπούλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης – Ελένη Κανελλοπούλου και Κωνσταντίνος – Παρασκευή Παινέση, τα αδέρφια της Ιωάννης Κοπίτας και Ρίνα Κοπίτα, τα εγγόνια της Ασπασία – Μαρία, Έφη – Παναγιώτης, Ασπασία – Παναγιώτης- Παναγιώτης και Γεωργία – Βασίλης, τα δισέγγονα της Κώστας, Κατερίνα και οι λοιποί συγγενείς της.


Νικόλαος Β. Δούνιας
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής Κυρίου στη Βορδόνια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Β. Δούνια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Βασίλης – Ελένη και Ηλίας Ασπιώτης, τα εγγόνια του Αθηνά και Νικόλαος, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.


Σταυρούλα Σκλήκα (Βούλα)
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Σκλήκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Χρήστος, τα αδέρφια της Σπύρος Βαρζακάκος, Ελένη – Λευτέρης Κολοβός, Μαρία (Χήρα) – Γεωργίου Βαρζακάκου και Κώστας Σκλήκας, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Πηνελόπη Θ. Μανιατάκου
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Πηνελόπης Θ. Μανιατάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Στρατηγούλα- Παναγιώτης Καραχάλιος, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Κατίνα Φρέντζου
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Κατίνας Φρέντζου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία – Νίκος Ζερβέας, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.