Βερούτης: «Προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα κατάλληλο, ασφαλές και ποιοτικό σχολικό περιβάλλον»

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019-202012-09-2019 10:14   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης απευθύνει μήνυμα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά.

«Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες, αγαπητοί μαθητές,
Ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά. Εύχομαι ολόψυχα να είναι εποικοδομητική, δημιουργική, με υγεία και διάθεση για συστηματική προσπάθεια, με σκοπό την επίτευξη των στόχων σας. Θα ήθελα ειλικρινά να σας διαβεβαιώσω ότι εγώ προσωπικά, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της Περιφερειακής Αρχής, συνεργαζόμαστε με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα κατάλληλο, ασφαλές και ποιοτικό σχολικό περιβάλλον. Στους μαθητές, στα παιδιά μας, εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι καλοτάξιδη, γεμάτη νέες γνώσεις, κοινωνικές και συναισθηματικές εμπειρίες. Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι καλή δύναμη στο έργο τους και να τους υποσχεθώ, ότι θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας σε τυχόν προβλήματα ή ελλείψεις, που θα συναντήσουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Στους γονείς, εύχομαι να έχουν μια καλή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, μέσω των συλλόγων γονέων, ώστε να δίνονται προτεραιότητα και λύσεις στα τρέχοντα ζητήματα που προκύπτουν.
Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική χρονιά.»

Ετικέτες: Θεόδωρος Βερούτης Μήνυμα Βερούτη για Σχολική χρονιά
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ