14ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας12-09-2019 14:41   

KAΛΑΜΑΤΑ.Το Εργαστήριο Αειφόρου Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας (SDE Lab.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι ο οικοδεσπότης του 14ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (14th European Conference on Innovation and Entrepreneurship – ECIE 2019) https://www.academic-conferences.org/conferences/ecie/ το οποίο θα λάβει χώρα την 19η και 20η Σεπτεμβρίου 2019 στην πόλη της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών στο Παλαιό Στρατόπεδο.

Το διεθνές συνέδριο αυτό, του οποίου πρόεδρος είναι ο Καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας και υπεύθυνος προγράμματος ο Δρ Αλέξανδρος Κακούρης, θα συγκεντρώσει γύρω στους 200 συνέδρους, καθηγητές και ερευνητές, από περισσότερες από 40 χώρες οι οποίοι θα παρουσιάσουν και συζητήσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα στα θέματα αυτά. Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο Καθ. Paul Jones (Swansea University) και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθ. Άγγελος Κότιος). Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και τη διεθνοποίηση, εφαρμογές στους τομείς της υγείας και των τροφίμων, την έρευνα και την ανάπτυξη, το δημόσιο τομέα, τη χρηματοδότηση, τις μελλοντικές προκλήσεις, κ.ά.

Την Τετάρτη 18/9/2019 θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο δύο προσυνεδριακά εργαστήρια (11πμ Prof. P. Jones, Publishing in International Entrepreneurship Journals και 14μμ, Prof. E. Fleck & Dr A. Kakouris, Implementing Experiential Teaching) τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν και ενδιαφερόμενοι εκτός των συνέδρων. Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου βρίσκεται εδώ https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KorpDuICKi79JUVhXpUlJnS-Ma8nDW234LU3DtYrLEQ/pubhtml?gid=189722491&single=true
Το συνέδριο έχουν κληθεί να χαιρετήσουν (Πέμπτη 19/9/2019, 9πμ) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας και ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλος.

Ετικέτες: 14th European Conference on Innovation and Entrepreneurship Καλαμάτα Συνέδριο Επχιχειρηματικότητας και Καινοτομίας
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ