ΑΡΓΟΣ. Συνελήφθη, στις 10.9.2019 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους - Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, στις 10 10.9.2019 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και -2- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 10.9.2019 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 41χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για ναρκωτικά.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για Τελωνειακό Κώδικα Συνελήφθη, χθες (9.9.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) Κορίνθου, 32χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -14- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Συνελήφθησαν, στις 10.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας, 33 και 34 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (MDMA), οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 9.9.2019 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας, για ναρκωτικά.