ΝΑΥΠΛΙΟ. Στις ληστείες εμπλέκεται ημεδαπός, έγκλειστος σε Καταστήματα Κράτησης. Στο πλαίσιο προκαταρτικής εξέτασης ερευνάται η διασύνδεση τριών σωφρονιστικών υπάλληλων με τον έγκλειστο, εμπλεκόμενο στις ληστείες

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθησαν, στις 10.9.2019 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου δύο (2) ημεδαπές, 19χρονη και ανήλικη, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από κατάστημα ενδύματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ημεδαπού, που είχε γίνει την 8.9.2019, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή, που περιλαμβάνει επιπλέον έναν (1) 46χρονο ημεδαπό και δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 35 και 46 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ η μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου ημεδαπού, που είχε γίνει την 10.8.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ανήλικων αλλοδαπών, για κλοπή, ενώ κατηγορείται ένας ακόμα ανήλικος αλλοδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ το μοτοποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.