ΤΡΙΠΟΛΗ. Την επίσημη απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ανακοίνωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Παναγιώτης Βαλασόπουλος.

Μετά τον καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής, όπου οι ομάδες της Αρκαδίας συνυπάρχουν με ομάδες από τα νησιά, στην ΑΕΚ υπήρχαν πολύ σοβαρές σκέψεις να μην κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα, αφού το κόστος εκτοξευόταν σε σημαντικό βαθμό.

Εν τέλει, το Δ.Σ. της ΑΕΚ Τρίπολης ομόφωνα αποφάσισε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Αυτή η απόφαση πάρθηκε με σεβασμό στα 90 χρόνια ιστορίας της ΑΕΚ.

"Δεν θα είμαι εγώ ο Πρόεδρος που θα ρίξει την ΑΕΚ. Δεν θα είναι αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο που θα αποφασίσει να μην συμμετέχει η ομάδα στη Γ' Εθνική. Σεβόμαστε απόλυτα την ιστορία της ΑΕΚ κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο" είπε ο κ. Βαλασόπουλος.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι η βασική έδρα της ομάδας θα είναι το ΔΑΚ, μέχρι να γίνουν κάποιες αναγκαίες παρεμβάσεις στην "Κάρτσοβα", όπου αποτελεί τη φυσική έδρα της ΑΕΚ.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr