Διαβάσεις πεζών, στη Σπάρτη10-09-2019 08:12   

Γράφει ο Βαγγέλης Μητράκος

ΣΠΑΡΤΗ. Σε ποια πόλη της Ελλάδας  χρειάζεται να «τειχιστούν» οι διαβάσεις με κολονάκια, προκειμένου  να μην παρκάρουν πάνω τους οι απαίδευτοι και χωρίς κοινωνική συνείδηση  πολίτες - οδηγοί;
Μπράβο στο νέο αρμόδιο αντιδήμαρχο Σπάρτης για την άμεση παρέμβαση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της πόλης και … να μην πτοηθεί από τα «εξ αμάξης» που θα ακούσει  . Άλλωστε , αυτή είναι η «πολιτική» εκείνων που θεωρούν την πόλη τσιφλίκι τους : Να εκφοβίζουν με την απειλή του πολιτικού κόστους  και την προσπάθεια  προσωπικής απαξίωσης τους εκάστοτε αρμοδίους , προκειμένου να εγκαταλείπουν ή να αναιρούν αποφάσεις , που θεωρούν ότι θίγουν την χωρίς όρια ανάρμοστη  κοινωνική συμπεριφορά  τους .
Κι επειδή γρήγορα τα κολονάκια θα «κατεδαφιστούν» σε «πονηρές» ώρες  και με πονηρούς τρόπους , να έχει ο αντιδήμαρχος αποθηκεύσει ικανό αριθμό απ’  αυτά , ώστε , αμέσως , να τα αντικαθιστά , μέχρις ότου  κάποιοι  να το πάρουν απόφαση ότι πρέπει να σέβονται τις διαβάσεις και τα δικαιώματα των πεζών σ’ αυτήν την πόλη .
Κι ακόμα να αναπληρώσει ο αντιδήμαρχος όσα κολονάκια είχαν τοποθετηθεί από την προηγούμενη δημοτική σε ράμπες πεζοδρομίων και σε γωνίες κεντρικών δρόμων και, πια , δεν υπάρχουν .
Η μάχη της καθημερινότητας είναι μια μάχη μεγάλη και πρέπει να κερδηθεί .

Ετικέτες: Σπάρτη Δήμος Σπάρτης Πέτρος Δούκας
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ