ΣΠΑΡΤΗ. Καλωσόρισμα και τελετή εγκαινίων έγινε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose Language School το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα. Στην κατάμεστη αίθουσα υποδοχής ο διευθυντής του κέντρου και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν μαθητές και γονείς για το νέο ξεκίνημα. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Κωνσταντίνος, εφημέριος Οσίου Νίκωνος.

«Είμαστε πάλι εδώ. Με υγεία και όρεξη για δουλειά. Κάθε χρόνο νιώθω ότι η σχέση μας γίνεται όλο και πιο βαθειά, πιο δυνατή και πιο αποδοτική. Δεν είμαι άνθρωπος των αριθμών αλλά κυνηγός των επιδόσεων. Και όλοι εσείς έχετε πετύχει επιδόσεις. Το κυριότερο όμως που έχουμε όλοι μαζί πετύχει είναι ότι το Κέντρο μας είναι το σημείο συνάντησης, συνεκπαίδευσης και συνεργασίας ανθρώπων με μεράκι, με στόχους και με ευαισθησίες» τόνισε ο Γιώργος Μουστόγιαννης δίνοντας τον ρόλο και τον λόγο στις συνεργάτιδές του τονίζοντας τη χαρά και την ικανοποίησή του γιατί τρία άξια στελέχη του Κέντρου είναι στην πρώτη γραμμή της νέας περιόδου.


Η Έλενα Κουφού μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει με την διεύθυνση και με εσάς, γονείς και μαθητές με έχει κερδίσει. Πιστεύω ότι και αυτή η χρονιά θα κυλήσει για όλους θετικά. Θα κατακτήσουμε ακόμα περισσότερο τη γνώση αρκεί να δώσουμε τον καλό μας εαυτό και να ακολουθούμε τους κανόνες του Κέντρου και της Εκπαίδευσης».

Η Μάτα Καλλιγοσφύρη σημείωσε: «Επιστρέφω στον χώρο που κι εγώ και τα παιδιά μου γνωρίσαμε καλύτερα την γλώσσα και την επικοινωνία. Προσωπικά θεωρώ ότι το Κέντρο μας ήταν και είναι πρωτοπόρο και καινοτόμο. Είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα διότι υπάρχουν οι εγγυήσεις και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και στο προσωπικό. Ευχαριστώ τον Γιώργο Μουστόγιαννη για τη συνεργασία».

Η υπεύθυνη Γραμματείας του Κέντρου Στείσυ Μαρκάκου υπογράμμισε: «Γνωριζόμαστε πλέον. Είμαστε μια οικογένεια. Έχω την χαρά και την ευθύνη της Γραμματείας του Κέντρου και των διοικητικών θεμάτων. Ευχαριστώ τον κ. Γιώργο για την εμπιστοσύνη. Θέλω να θυμίσω σε όλους ότι το Κέντρο είναι ανοικτό για κάθε συνεννόηση και σε κάθε δυσκολία. Δεν συναντάς εύκολα το κλίμα και τις συνθήκες που έχουμε εδώ σε όλα τα επίπεδα. Αμεσότητα, Αισθητική, Λειτουργικότητα, Κατανόηση. Είμαστε εδώ για να πάει η χρονιά καλά για όλους».

Όπως πάντα ακολούθησε πλούσιος μπουφές, διανομή δώρου - τσάντα σε κάθε μαθητή και πολλές ευχές.