Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Σωτήριος Π. Καρούνος (Αυτοκινητιστής)
Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 5:00 μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Μυστρά τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 69χρονου Σωτήριου Π. Καρούνου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Νίκη Βαχαβιώλου, η σύζυγός του Ιωάννα, τα παιδιά του Παναγιώτης – Χάρα Καρούνου, Παναγιώτα Καρούνου, Πέτρος – Ιωάννα Καρούνου και Νίκη – Παναγιώτης Βλαχάκος, τα εγγόνια του Ιωάννα, Σταματική, Δημήτρης και Παρασκευή, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρίνος - Αναστασία Αλεξανδροπούλου
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελούνται τα μνημόσυνα των Μαρίνου – Αναστασία Αλεξανδροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούνται για συμπροσευχή τα τέκνα τους, τα εγγόνια τους, τα αδέρφια τους, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς τους.

Γεωργία π. Λιάκου (Χήρα)
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 8:30 πμ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπου στη Βαμβακού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Π. Λιάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νίκη – Μάρκελλος, Χάρης – Ρούλα και Γιάννης – Μαρία, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Βαρβάρα Σταματοπούλου
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βαρβάρας Σταματοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αναστάσιος Σταματόπουλος και Θεόδωρος – Ματίνα Σταματοπούλου, τα εγγόνια της Νικόλαος, Γαλάτεια και Θεόδωρος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμητρα Π. Πλευρίτη
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 8:30 πμ. Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Δήμητρας Ι. Πλευρίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης Πλευρίτης, Σαράντος – Ελένη Πλευρίτη και Νικολέτα – Μανώλης Κοντογιάννης, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Π. Γκουμένη
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Κονιδίτσα τελείται το 40ήμερό μνημόσυνο της Παναγιώτας Π. Γκουμένη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος –Βασιλική Γκουμένη, Χριστίνα Οικονόμου και Λευτέρης Κάραλης, η αδερφή της Φωτεινή, τα εγγόνια της, τα δισεγγόνα και οι λοιποί συγγενείς της .

Αντώνης Ε. Δημητρακόπουλος
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αντώνη Ε. Δημητρακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αντωνία, ο γιος του Στράτος, τα αδέρφια του Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Λεωνίδας Δημητρακόπουλός, Ελένη – Παναγιώτης Μαραγκός, Γιώργος –Γιάννα Ηλιοπούλου και Στέφανος – Σταυρούλα Ηλιόπουλου, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Κ. Γεωργόπουλος
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Κ. Γεοργόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Κώστας και Άγγελος, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.