ΑΡΚΑΔΙΑ. Το κλίμα στα δύο στρατόπεδα αυτό του Παναρκαδικού και της ΑΕΚ Τρίπολης από την στιγμή της ανακοίνωσης των ομίλων της Γ' Εθνικής μέχρι και την ώρα αυτή το κυρίαρχο συναίσθημα που επικρατεί είναι ο έντονος προβληματισμός και οι συνεχείς διαβουλεύσεις.

Η ρεαλιστική καταγραφή των γεγονότων φανερώνει πως τα πάντα βρίσκονται σε μια λεπτή κλωστή με τις δύο αρκαδικές ομάδες να ζυγίζουν τα νέα οικονομικά δεδομένα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εάν και εφόσον λάβουν μέρος στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης προτού προβούν σε επίσημες τοποθετήσεις αναφορικά με το τι τελικά θα κάνουν εξετάζουν με σύνεση και ψυχραιμία τα πράγματα έτσι όπως έχουν εξελιχθεί και μελετούν τις επόμενες κινήσουν που δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και όλα είναι ανοιχτά και όπως φαίνεται μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα έχουμε μάθει τις προθέσεις τόσο του Παναρκαδικού όσο και της ΑΕΚ Τρίπολης σχετικά με την συμμετοχή τους η όχι στην Γ' Εθνική.