ΤΡΙΠΟΛΗ. Άλλη μια νύχτα... ShockPrice έρχεται για να κάνει την Τρίπολη να ξενυχτήσει σε ρυθμούς προσφορών και παράλληλων εκδηλώσεων, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτέμβρη, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην πόλη και παρασύροντας τον κόσμο σε ένα υπαίθριο πάρτι!

Την έναρξη της εμπορικής βραδιάς θα κάνει η φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης με μουσικό περίπατο.

Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα ανοίξουν στις 19.00 και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολλές και ενδιαφέρουσες προσφορές και εκπτώσεις, ενώ ταυτόχρονα στους δρόμους της πόλης θα στηθούν μουσικές σκηνές και Dj, με παράλληλες δράσεις!!

Και επειδή οι τιμές τη νύχτα Shock Price θα…τρέχουν υπενθυμίζουμε ότι μετά το άνοιγμα των καταστημάτων στις 19.00, θα λειτουργεί γραφείο πληροφοριών στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, ώστε όποιος ενδιαφέρεται να δώσει τις ακόμα πιο ανανεωμένες προσφορές του που θα ακουστούν live στην πόλη!

Διοργάνωση: Δήμος Τρίπολης, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας, Ομοσπονδία Επαγγελματικών & Βιοτεχνών Αρκαδίας, Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου.