ΑΡΚΑΔΙΑ. Τα σενάρια που ήθελαν τον Παναρκαδικό και την ΑΕΚ Τρίπολης να μην μπαίνουν στον Πελοποννησιακό όμιλο και να πηγαίνουν μαζί με τα νησιά, την Ανατολική Αττική και την Στερεά Ελλάδα επαληθεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο.


Βάση των καταρτισμών των ομίλων της νέας Γ' Εθνικής κατηγορίας από την ΕΠΟ για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 οι δύο εκπρόσωποι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου βρίσκονται προ μεγάλων και σοβαρών αποφάσεων αναφορικά με την συμμετοχή τους η όχι.


Οι δύο Αρκαδικές ομάδες σε μία από κοινού προσπάθεια θα επιχειρήσουν να χαράξουν μια ξεκάθαρη και συγκεκριμένη γραμμή θέτοντας προς την ΕΠΟ το ουσιαστικό ζήτημα που προκύπτει και έχει να κάνει με τον καταρτισμό του 6ου ομίλου όπου και όρισε η διοργανώτρια αρχή.
Όπως έχει γίνει γνωστό μέσω και της επιστολής τους Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης αν δεν αλλάξει κάτι δύσκολα θα δώσουν συμμετοχή στον όμιλο αυτό και συνεπώς όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.


Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης είναι πιθανό να προβούν στην δημοσιοποίηση από κοινού μιας επιστολής με τα δύο σωματεία να συνεδριάζουν για να έχουμε τελικές αποφάσεις.

Πηγή: arcadiaportal.gr