Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη σύμφωνα με τους Αρχαίους Έλληνες!

Δείτε τις 5 ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη...

03-09-2019 14:48   

Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν καταλήξει σε έναν επιστημονικό τρόπο για να μετρούν την ομορφιά των πραγμάτων γύρω τους. Ο χρυσός λόγος ή αλλιώς "φ" στα Μαθηματικά και την Τέχνη αντιπροσωπεύει δύο ποσότητες που έχουν αναλογία χρυσής τομής αν ο λόγος του αθροίσματος τους προς τη μεγαλύτερη ποσότητα είναι ίσος με το

λόγο της μεγαλύτερης ποσότητας προς τη μικρότερη. Σε πιο απλά Ελληνικά, ο μαγικός αριθμός 1,618 αποτελεί το κλειδί της ομορφιάς, το σύμβολο της τελειότητας.

Μία ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον χειρούργο Julian De Silva του Center for Advanced Facial Cosmetic & Plastic Surgery στο Λονδίνο δημιούργησε ένα λογισμικό που μετρά τις αναλογίες του γυναικείου προσώπου με βάση την χρυσή τομή. Έτσι, μετά από τις κατάλληλες μετρήσεις στα πρόσωπα των πιο διάσημων ηθοποιών και μοντέλων του πλανήτη, κατέληξαν στην χρυσή πεντάδα. Πώς ακριβώς θα έμοιαζε η τέλεια γυναίκα;

Σύμφωνα με την έρευνα θα έπρεπε να έχει τα μάτια της Scarlett Johansson, το σχήμα προσώπου της Rihanna, τα χείλια της Emrata, τα φρύδια της Kim Kardashian, το κούτελο της Kate Moss και τη μύτη καθώς και το πηγούνι της Amber Heard.

Φυσικά είναι πιο γνωστό από όλα τα πιο πάνω ότι οι αρχαίοι Έλληνες έδιναν μεγάλη σημασία και στην ομορφιά της ψυχής. Συνεπώς τα μάτια βλέπουν με τα κριτήρια που δίνει η ψυχή. Έτσι ο ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη μπορεί να είσαι κι εσύ!

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ