ΣΠΑΡΤΗ. Σημαντική πρόκριση πέτυχε ο Π.Σ. “Η Σπάρτη” που πέρασε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σικαλόπουλος που πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 30ο λεπτό χάρισε στην ομάδα του τη νίκη έναντι του Α.Ο. Υπάτου, με 1-0.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και οι περισσότεροι από 300 φίλαθλοι που βρέθηκαν εκεί, παρακολούθησαν ένα δημιουργικό πρώτο ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με την ομάδα του Α.Ο. Υπάτου να ξεχωρίζει. Το γκολ όμως του Σικαλόπουλου έκανε κυρίαρχη την ομάδα της Σπάρτης και στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλες τις σημαντικές απουσίες και τις λιγότερες ώρες προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές της Λακωνικής ομάδας έδειξαν εξαιρετικά δείγματα συνεργασίας και ομαδικού πνεύματος.

Στον αγώνα η ομάδα του Α.Ο. Υπάτου κατέβηκε με τους Κραβαρίτη, Κουτσούμπα, Οικονομόπουλο, Ρούσση, Παπαχαραλάμπους, Δέδε, Βιέννα, Σαχσανίδη, Σπηλιώτη, Μπομπανά και Ποτουρίδη.

Ο Π.Σ. “Η Σπάρτη” ξεκίνησε με τους Τσιζνιέφσκι, Λαμπρόπουλο, Πλατάνα, Παναγιωτίδη, Μπανούση, Πετρίδη, Αναστασάκο, Καρδάρη, Σωτηρόπουλο, Σαμπατάκο, Σικαλόπουλο και Σπυρόπουλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Μαρκαντωνάτος με βοηθούς τους κυρίους Ασημακόπουλο και Λιάπη.