ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η Καλαμάτα μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δοκάρι στο 5ο λεπτό σε κεφαλιά του Καζβιρόπουλου μετά από σέντρα του Βουκμίροβιτς. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 9′ όταν ο Καζβιρόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Σταματελόπουλο αλλά ο Δημήτρης Καλογερόπουλος έπεσε σωστά στην γωνία του και απέκρουσε την κακή εκτέλεσητου Ράκιτς.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Καλαμάτα προχώρησε σε εννέα συνολικά αλλαγές (συνέχισαν μόνο οι Τσουβαλτσίδης, Ζαχαρόπουλος) ενώ στην πορεία ο ΒασίληςΒούζας χρησιμοποίησε όλους όσοι ήταν στον πάγκο κάτι που έκανε και ο Κώστας Παλαμάρας.
Οι δύο καλύτερες φάσεις στην επανάληψη ήταν από μία για την κάθε ομάδα. Στο 67ο λεπτό ο Σταματελόπουλος έκανε το πλασέ στη γωνία αλλά ο Κασωτάκης μπλόκαρε την μπάλα ενώ στο 90′ ο Αλεξόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Ρουμελιώτης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κωνσταντακόπουλο ο οποίος έπεσε στα πόδια του και έδιωξε την μπάλα.


Καλαμάτα: (Βασ. Βούζας): Πάντος, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Μάκος, Ιντζίδης, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Γιόκιτς, Ράκιτς, Καζβιρόπουλος. Στο β’ αγωνίστηκαν οι Κασωτάκης, Σαούτης, Ψυχογιάννης, Μάρκο, Τσιβελεκίδης, Ρουμελιώτης, Σάμσον, Κουιρουκίδης, Αλεξόπουλος.


Διαβολίτσι: (Κ. Παλαμάρας): Δ. Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Μπαστακός, Σεντεμέντες, Τζανετέας, Αθανασόπουλος, Γεωργιόπουλος, Τσουκαλάς, Γ. Καλογερόπουλος, Μουλιάτος. Στο β’ αγωνίστηκαν οι Κουλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Γκότσης, Μπαλόπουλος, Οδεμισιώτης, Ρήγας, Αλεξόπουλος, Χότζα.