Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ιουλία Ν. Χριστάκου
Την Πέμπτη 29 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αμύκλες ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 92χρονης Ιουλίας Ν. Χριστάκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Νίνα – Πέτρος Μαστρογιανάκος και Δημήτρης –Μήνα Χριστάκου, τα αδέρφια της Πέτρος – Κούλα Παπαδάκου και Μάρθα – Λύσανδρος Ορφανός, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Ι. Βέργαδος
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 5:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στην Αγόριανη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 74χρονου Νικόλαου Ι. Βέργαδου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Χρήστος- Ευτυχία, Παντελής και Πότα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευάγγελος Σαχλάς
Το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 9:00 π.μ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Σαχλά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Ελένη και Ιωάννης, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Κ. Αρβανίτης
Το Σάββατο 31 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στις Καρυές τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Κ. Αρβανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Καλλιόπη, τα παιδιά του Κωνσταντίνος, Μαρίνος και Δημήτριος, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Τασία Νικ. Πάντου
Το Σάββατο 31 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Τασίας Νικ. Πάντου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα παιδιά της Παναγιώτης – Κυριακούλα, Γεώργιος – Θωμαΐς και Ευαγγελία – Κωνσταντίνος, τα εγγόνια της Νικόλαος, Αναστασία, Ιωάννα, Μαριάννα, Νικολέττα και Ελισάβετ, τα αδέρφια της Χρήστος – Γεωργία, Παναγιώτης – Βιργινία και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Π. Αλικάκου
Το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 8:30 π.μ στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Π. Αλικάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο αδερφός της Γιώργος Αλικάκος, τα ανίψια της Χριστίνα Λαμπρινού, Πάνος Χαρίδας, Μαίρη Πριμικήρη και Βασιλική Χαρίδα, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σαράντος Χαρ. Φιλιππόπουλος
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σαράντου Χαρ. Φιλιππόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Παναγιώτης και Αθανασία, τα ανίψια του Ελένη και Στοματική, η θεία του Ελένη Δίπλα και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Δημ. Ιατρού
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Λογκανίκο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Δημ. Ιατρού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αρετή, τα παιδιά του Δημήτριος – Ξανθή, Παναγιώτα- Γεώργιος και Βασιλική – Κωνσταντίνος, τα εγγόνια του Νικόλαος, Γεώργιος και Μαριέττα, ο αδερφός της Ιωάννης και οι λοιποί συγγενείς του.

Καλλιόπη Σ. Χρανιώτη (Χήρα)
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Καλλιόπη Σ. Χρανιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιώργος –Ελευθερία και Σταύρος –Ελπίδα, τα εγγόνια της, Δημήτρης, Καλλιόπη, Παναγιώτα, Σταμάτης και Χρήστος, ο δισέγγονος της Γιώργος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Ε. Μακρυσοπούλου
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Μαρία Ε. Μακρυσοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Νικόλαος – Σταματία, Αγγελική- Ταξιάρχης και Ευγενία-Δημήτριος, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Π. Παναγάκης
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Π. Παναγάκη. Στο μνημόσυνο καλόυν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Σταυρούλα – Κωνσταντίνος Ρομιός και Παναγιώτης – Μαρία Παναγάκη, τα εγγόνια του Κατερίνα, Ιωάννα, Γεωργία, Αλέξα και Γιάννης, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασίλειος Τουρόγιαννης
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλειου Τουρόγιαννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Ελένη, η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Δήμητρα –Γιώργος Παπαδόπουλος, Ελένη Τουρόγιαννη και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.