Με συνεργασία κάθε χρόνο και καλλίτερα, στην Αγόριανη Σπάρτης29-08-2019 06:10   

ΑΓΟΡΙΑΝΗ. O Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αγόριανης, κλείνοντας η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αυγούστου «Μέρες Πολιτισμού στην Αγόριανη», ευχαριστεί όλους τους καλλιτέχνες των εκδηλώσεων.

"Τους Ζαχαρία Καρούνη, Γιάννη Παυλόπουλο, Αντώνη Καλιούρη και το μουσικό σχήμα «Γραμμές» που συμμετείχαν στο παραδοσιακό πανηγύρι στις 16 Αυγούστου. Τους Μελίνα Μακρή, Mark F. Angelo, Duke και τον Σπαρτιάτη dj Ευθύμη Γιαννακάκη (Efthymis G) που ανέβασαν το party μας στις 13 Αυγούστου κι άλλο στη συνείδηση του κόσμου και το έκαναν σημείο αναφοράς όσον αφορά τη διασκέδαση στη Λακωνία.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή και να συγχαρούμε σε όλους τους αθλητές του 7ου τουρνουά ποδοσφαίρου 6x6 που πραγματοποιήθηκε τις ημέρες 10-14 Αυγούστου, καθώς η προσπάθεια και οι κόποι σας ανταμείφθηκαν και το σημαντικότερο, περάσαμε καλά χωρίς εντάσεις, με ευγενή άμιλλα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στους ακούραστους, κεφάτους και πάντα πρόθυμους εθελοντές μας. Η συμμετοχή τους δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που είναι συνέχεια δίπλα μας και που με την προσφορά τους κάνουν πραγματικότητα την διοργάνωση της πολιτιστικής μας εβδομάδας. Να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές «Ν.Π.Π.Π. του Δήμου Σπάρτης» και «Ε.Π.Σ. Λακωνίας», καθώς επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας «Notospress.gr», «Λακωνικός Τύπος», «Notos Radio 94.9», «lakonikos.gr», «Πολιτεία 90.7», «Ionian Channel», «Report24», «Best TV Λακωνίας» και «Best Radio 103.9».
Να ευχαριστήσουμε, επίσης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοκκινοραχής «Ο Πάρνων» που συμμετείχε με το χορευτικό του στο πανηγύρι μας.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που συμμετείχε και μας τίμησε με την παρουσία του στις εκδηλώσεις μας. Με τη στήριξή σας και την καλοπροαίρετη κριτική σας μας δίνετε δύναμη και μας βοηθάτε να γινόμαστε κάθε χρόνο όλο και καλύτεροι".

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ