Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αρκαδία, Αργολίδα, Λακωνία26-08-2019 08:54   

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (www.civilprotection.gr), για το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019  προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για το  Δήμο Ευρώτα, Δήμο Μονεμβάσιας και Δήμο Ελαφονήσου  ΠΕ Λακωνίας, τα Κυθηρα, την Κεντρική Αρκαδία, την Αργολίδα, την Κορινθία, την Ηλεία και την δυτική Αχαϊα.
Δεδομένης της κατηγορίας κινδύνου 4 συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να παίρνουν μέτρα αυτοπροστασίας και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο.

 Οι αρχές εφιστούν ιδιαιτέρως την προσοχή σε αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και σε όσους απασχολούνται στην ύπαιθρο να αποφύγουν ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια. Συνιστούν να τηρούν τις απαγορευτικές διατάξεις κυκλοφορίας οχημάτων σε Δασικές περιοχές σύμφωνα με τις αποφάσεις των Περιφερειαρχών.

Ενδεικτικά στη Νεάπολη σήμερα θα φυσούν άνεμοι 6 μποφόρ Βόρειοι, στο Άστρος 4 μποφόρ Βόρειοι και στο Ναύπλιο 5 μποφόρ Βόρειοι.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ