ΑΡΓΟΣ. Την ομάδα μίνι του Διομήδη υποδέχθηκε σήμερα Παρασκευή 23/8 ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος όπου συνεχάρη και δια ζώσης, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα χάντμπολ που διεξήχθη στην Έδεσσα τον περασμένο Ιούνιο.

Οι μικροί αθλητές μαζί με τους προπονητές τους κ. Αντώνη Δάσκαλο, κ. Γιάννη Χαντέλη και την έφορο Γεωργία Στεργίου προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στον Δήμαρχο και μια μπάλα με τις υπογραφές των πρωταθλητών. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος προσέφερε αναμνηστικά δώρα και την διαβεβαίωση πως θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της ομάδας του Διομήδη όσο και στις ακαδημίες του ώστε να συνεχίσουν τον δρόμο των επιτυχιών.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των μικρών μας αθλητών και είμαι σίγουρος πως οι επιτυχίες θα συνεχιστούν. Ο Διομήδης και στις ακαδημίες και στην κατηγορία των ανδρών έχει μπει σε μια νέα πορεία η οποία θα τον οδηγήσει και πάλι στην αίγλη που του αξίζει. Έχουμε σηκώσει τα μανίκια και θα δουλεύουμε ολοι μαζί για να γίνει πάλι ο Διομήδης, ο Διομήδης της Ελλάδας και της Ευρώπης».

Από την πλευρά τους προπονητές και διοίκηση ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την συνεισφορά του στην συμμετοχή της ομάδας μινι στο Πανελλήνιο τουρνουά της Έδεσσας.