Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Σταυρούλα Β. Λαμπράκου
Την Κυριακή 18 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι ετελέσθη το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Β. Λαμπράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Δήμητρα – Χρήστος, Παναγιώτα – Παναγιώτης, Γεώργιος – Ειρήνη και Φιλίτσα – Ευστράτιος, τα εγγόνια της Ιωάννης, Βασιλική και Ορέστης, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Σ. Ματάλας
Την Πέμπτη 22 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Μαγούλα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 74χρονου Γεώργιο Σ. Ματάλα. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά του Χαρίκλεια-Κωνσταντίνος, Σαράντος, Σταυρούλα και Ηλίας, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Σ. Βενιζέλος
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 5:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Υπαπαντής στη Πλατάνα τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 87χρονου Δημήτριου Σ. Βενιζέλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αργυρώ, τα τέκνα του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Θεοδωρακάκου
Την Κυριακή 25 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Δαφνί τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Θεοδωρακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος Θεοδωρακάκος, τα παιδιά της Νικόλαος και Άννα, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αριάδνη Β. Αναστασάκου (Χήρα)
Την Κυριακή 25 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Καμίνια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αριάδνης Β. Αναστασάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιος της Γιώργος, η αδερφή της Καλλιόπη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ανάργυρος Π. Σακκελάρης
Την Κυριακή 25 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Ανάργυρου Π. Σακκελάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Γεώργιος , Παναγιώτα, Ελένη και οι λοιποί συγγενείς του .

Ιωάννης Π. Κουμουνδούρος
Την Κυριακή 25 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Ιωάννη Π. Κουμουνδούρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Κυριακούλα – Παναγιώτης Αλεβετσβίτης και Παναγιώτης –Παναγιώτα Κουμουνδούρου, τα εγγόνια του Στρατής, Γιάννης, Παναγιώτα, Γιάννης και οι λοιποί συγγενείς του.