Ευκλής: Rafting στον Λούσιο ποταμό και εκδρομή στην Καρύταινα

23-08-2019 07:10   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας «Ο Ευκλής» είναι πιστοποιημένος φορέας εναλλακτικών δραστηριοτήτων από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έτσι κάθε χρόνο στο ετήσιο πρόγραμμά του, δημοσιεύεται το Rafting (κατάβαση ποταμού με ειδικά διαμορφωμένο σκάφος) στον Λούσιο ποταμό και η περιήγηση στο Κάστρο και στα παραδοσιακά σοκάκια της Καρύταινας στην

Αρκαδία.

Έτσι και φέτος στις 25 Αυγούστου 2019 θα εξορμήσουν στην Αρκαδία για να απολαύσουν τις ομορφιές της! Πρόκειται για εντυπωσιακή διαδρομή Rafting από τις ομορφότερες που υπάρχουν στην Ελλάδα, βρίσκεται εξ ολοκλήρου μέσα σε στενό φαράγγι με πλούσια νερά και τρομερή βλάστηση όπου σε πολλά σημεία το νερό περνά κυριολεκτικά κάτω από τα δένδρα.

Η ομορφιά του τοπίου με τα πέτρινα τοξωτά γεφύρια, τις πηγές που «σκάνε» μέσα από τα πλατάνια, τα πανέμορφα γλυπτά που σχηματίζουν οι σμιλευμένοι από το νερό βράχοι, τα εντυπωσιακά περάσματα και τα πεντακάθαρα νερά καθιστούν την συγκεκριμένη διαδρομή τη δημοφιλέστερη διαδρομή rafting στην Ελλάδα.

Κόστος Rafting και μετακίνηση με λεωφορείο: 50 ευρώ (μέλη - φοιτητές) και 55 ευρώ (μη μέλη). Κρατήσεις θέσεων με την αγορά του εισιτηρίου.

Ραντεβού: Εκκίνηση στις 8 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) και επιστροφή κατά προσέγγιση 5 - 6 μ.μ..

Υπεύθυνη εκδρομών: Αγγελική Ματσούκα.

Πληροφορίες στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 και κρατήσεις θέσεων Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου) στο τηλ. 6974252234.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ