ΠΑΡΔΑΛΙ. Το εορταστικό πρόγραμμα στο Παρδάλι Λακωνίας, συνεχίζεται σήμερα 22 και αύριο 23 Αυγούστου. Ο πολιτιστικός σύλλογος Παρδαλίου «Άγιος Δημήτριος» προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο μόλις 15 λεπτά από την πόλη της Σπάρτης. Μουσική, φαγητό και ποτό κάτω από τα αστέρια. Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

«α) Παραμονή της Παναγιάς, 22/8, στην πλακόστρωτη πλατεία του χωριού,στις 20:00, θα γίνει η παρουσίαση του Βιβλίου του συγχωριανού μας Νίκου Μοιράγια, που έχει τίτλο: «Παρδάλι Λακεδαίμονος», Θύμησες και Σημειώσεις, (Ιστορικές και Λαογραφικές Αναφορές).

Θα ακολουθήσει πρόγραμμα παραδοσιακών χορών με το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Νεάπολης Βοιών.

β) Ανήμερα της Παναγιάς, 23/8, ένα «καυτό» πανηγυρικό «ξεφάντωμα», με μουσικά ακούσματα και τραγούδια όλων των ειδών και των εποχών, από ένα θαυμάσιο μουσικό συγκρότημα, θα μας ταξιδεύσει…μέχρι τα ξημερώματα!

Εκεί, κάτω από τους ήχους της μουσικής και των τραγουδιών, μέσα στο θαυμάσιο φυσικό τοπίο, θα έχετε την ευκαιρία να χορέψετε και να γευθείτε τις προσφορές του συλλόγου μας, που είναι η καλοψημένη γουρνοπούλα, τα νόστιμα σουβλάκια, οι δροσερές μπύρες και τα αναψυκτικά!»