Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεγνοιασιάς κι όλες μας θα ήμασταν πολύ χαρούμενες αν μπορούσαμε να γλυτώσουμε την πρωινή ρουτίνα του βαψίματος που μας ακολουθεί όλο το χειμώνα. Μα πώς μπορούμε να παραμείνουμε εξίσου λαμπερές χωρίς την πούδρα και το ρουζ μας;

Εμείς απλά πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω εύκολα βήματα:

1. Καθημερινός καθαρισμός

Για την ακρίβεια πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας δύο φορές την ημέρα. Τόσο το πρωί που ξυπνάμε όσο και το βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο. Αντί να ξοδεύουμε χρήματα σε ακριβά makeup και πούδρες μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα καλό καθαριστικό προσώπου που θα αφαιρεί τους ρύπους και την έξτρα λιπαρότητα ενώ ταυτόχρονα θα σέβεται την επιδερμίδα μας. Η Avon έχει δημιουργήσει προϊόντα ειδικά για τα καλοκαιρινά μας σχέδια. Σίγουρα θα βρούμε αυτό που μας ταιριάζει στην πιο συμφέρουσα τιμή.

2. Ενυδάτωση

Κλειδί για μια λαμπερή επιδερμίδα είναι φυσικά η ενυδάτωση. Χρειαζόμαστε μια καλή ενυδατική κρέμα ημέρας,κατά προτίμηση με δείκτη προστασίας, που θα εφαρμόζουμε σχολαστικά κάθε πρωί καθώς και μια πιο πλούσια κρέμα νύχτας που θα βοηθήσει την επιδερμίδα μας να ανακάμψει από τον έντονο ήλιο που δέχτηκε όλη την ημέρα. Καλό είναι βέβαια να ενυδατωνόμαστε και εσωτερικά. Το νερό είναι ο νούμερο ένα σύμμαχος της επιδερμίδας μας ειδικά το καλοκαίρι. Οι νέοι online lr καταλογοι προιοντων 2019 μας ενημερώνουν για προϊόντα που αναζωογονούν την επιδερμίδα μας σε τιμές προσφοράς.

3. Αντηλιακή προστασία

Η εφαρμογή αντηλιακού, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας. Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα καλό είναι να χρησιμοποιούμε αντηλιακό προσώπου όλο το χρόνο αφού τα επίπεδα ακτινοβολίας που δεχόμαστε είναι υψηλά και μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας μας. Καλό είναι να βρούμε ένα αντηλιακό προσώπου με δείκτη προστασίας UVA και UVB και τουλάχιστον SPF 30. Ο oriflame καταλογος Αύγουστος 2019 μας ενημερώνει για προϊόντα που προστατεύουν ενώ παράλληλα σέβονται την επιδερμίδα μας στις πιο οικονομικές τιμές.

4. Χείλη για φίλημα

Τα χείλη μας ειδικά το καλοκαίρι ενώ ταλαιπωρούνται αρκετά από τον ήλιο και την αλμύρα, συνήθως μένουν παραμελημένα. Μπορούμε να τα φροντίσουμε με πολύ απλό τρόπο, κάνοντας ένα ελαφρύ πίλινγκ με ζάχαρη και μέλι και εφαρμόζοντάς τους το αγαπημένο μας lip balm. Μπορούμε για τις ώρες που θα βρισκόμαστε στην παραλία να επιλέξουμε ένα lip balm με δείκτη προστασίας και να κλέψουμε τις εντυπώσεις.

5. Μαύρισμα υπό προϋποθέσεις

Το μαύρισμα και η αλμύρα της θάλασσας κάνουν το δέρμα μας πιο λαμπερό, καλό είναι όμως να μην το παρακάνουμε και να φροντίζουμε να μένουμε πάντα προστατευμένοι. Ιδανικό είναι να αποφεύγουμε τις ώρες υψηλής ακτινοβολίας και να εφαρμόζουμε πάντα ένα αντηλιακό με ισχυρό δείκτη προστασίας το οποίο θα ανανεώνουμε συχνά. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα έχουμε μαυρίσει με ασφάλεια και μάλιστα το μαύρισμα αυτό θα κρατήσει και περισσότερο αφού δε θα έχει κάψει το δέρμα μας.

Χωρίς έγνοιες, χωρίς make up και χωρίς να έχουμε ξοδέψει μια περιουσία χάρη στο Kimbino, θα είμαστε λαμπερές στην παραλία!