ΣΠΑΡΤΗ. Με δυο γκολ του Βαγγέλη Αλεξόπουλου στο β΄ μέρος (53’ και 60’), ένα ακόμη από τον Στάθη Δήμου (άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’) και του Σάμσον (πέναλτι στο 83’), η Καλαμάτα επιβλήθηκε 4-0 του ΠΣ Σπάρτη σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στο Δημοτικό στάδιο της Σπάρτης.

Η Μαύρη Θύελλα έδειξε σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τους δύο αγώνες που είχε δώσει στον Βόλο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της που, αν δεν αλλάξει κάτι από τα έως τώρα δεδομένα, θα έρθει σε δέκα μέρες με τον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι μελανόλευκοι είχαν και δοκάρι στο 38’ με τον Έλβις Γκελκέρια.

Απο την άλλη, η Σπάρτη και οι κυανόρεθροι ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες την προετοιμασία της υπο τις οδηγίες του Μίκι Τσίρκοβιτς, έδειξαν οτι θέλουν ακόμη σκληρή δουλειά για να πιάσουν τους στόχους τους. Η κερκίδα στήριξε.

Σπάρτη (Τσίρκοβιτς): Πατσιογιώργος (46′ Γκιμούσης), Παναγιωτίδης, Λαμπρόπουλος, Πλατάνας (31′ Koντογιάννης), Ρασσιάς, Αναστασάκος (54′ Σπυρόπουλος), Κάρδαρης (Αιβαλιώτης), Σικαλόπουλος, Σωτηρόπουλος (46′ Πετρίδης), Σαμπατάκος, Mπουλγαρίδης (25′ Δημητρέλης) (Γκιμούσης, Κοντογιάννης, Σπυρόπουλος, Δημητρέλης, Αϊβαλιώτης, Πετρίδης).

Καλαμάτα (Βούζας): Κασωτάκης, Γκελγκέρια, Τσιβελεκίδης, Μάκος (Ψυχογιάννης), Τσουβαλτσίδης, Ζαχαρόπουλος (55′ Ρουμελιώτης), Ακριστινέϊ, Δήμος, Στεργίδης (Τζόκιτς), Καζβιρόπουλος, Αλεξόπουλος (Τσίγαρος, Ψυχογιάννης, Αντεμάϊ, Σαμσόν, Ιντζίδης, Χαρλέπας, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Τζόκιτς, Τσαταλπασίδης).