Στην Τρίπολη η έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2019»22-08-2019 09:38   

ΤΡΙΠΟΛΗ. Στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί η  Έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2019», τον Νοέμβριο, σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κατά την δεύτερη για το 2019 σύσκεψη του Π.Ε.Σ.Π, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Αυγούστου, κυρίαρχο θέμα του Δ.Σ., το οποίο έλαβε χώρα αμέσως μετά τη συνάντηση εργασίας με το νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, ήταν ο άμεσος σχεδιασμός και ο προγραμματισμός συγκεκριμένων βημάτων και δράσεων που αφορούν στην επιχειρηματικότητα της Πελοποννήσου. «Στόχος είναι να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, μετά τις δεσμεύσεις για πιο ενεργή συμμετοχή των Επιμελητηρίων στον Περιφερειακό σχεδιασμό», όπως επισημαίνεται.
Στο πλαίσιο αυτό, ικανοποιώντας το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, συμφωνήθηκε η διοργάνωση της Έκθεσης “Πελοπόννησος Expo 2019”, στην Τρίπολη, στο διάστημα 13-17 Νοεμβρίου.

Συζητήθηκαν, επίσης, «θέματα που αφορούν στην ψηφιακή αναβάθμιση των Επιμελητηρίων για την παροχή σύγχρονων ηλεκτρονικών υπηρεσιών στα μέλη τους, σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων για την συμβουλευτική υποστήριξη και προώθηση στην απασχόληση νέων ανέργων στις επιχειρήσεις, καθώς και προτάσεις της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων για αύξηση της απορροφητικότητας των κονδυλίων του ΕΣΠΑ».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Δαμούλος Φώτης (Αργολίδας), Τρουπής Γιάννης (Αρκαδίας), Πιτσάκης Παναγιώτης (Κορινθίας), Παναρίτης Γιάννης (Λακωνίας) και Ξυγκώρος Βαγγέλης (Μεσσηνίας), καθώς και τα Μέλη του Δ.Σ. του Π.Ε.Σ.Π.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ