Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Σταυρούλα Β. Λαμπράκου
Την Κυριακή 18 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Β. Λαμπράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Δήμητρα – Χρήστος, Παναγιώτα – Παναγιώτης, Γεώργιος – Ειρήνη και Φιλίτσα – Ευστράτιος, τα εγγόνια της Ιωάννης, Βασιλική και Ορέστης, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Δ. Κρητικού
Την Κυριακή 18 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Δ. Κρητικού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ελένη, Δήμητρα και Κατερίνα – Ιωάννης, τα εγγόνια της Κωνσταντίνος και Παναγιώτης, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κανελλιώ Γ. Παυλάκου
Την Κυριακή 18 Αυγούστου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κανελλιώς Γ. Παυλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης και Φλωρεντία, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αναστασία Σ. Κουμουτσίδη
Την Κυριακή 18 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αναστασίας Σ. Κουμουτσίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτρης – Δήμητρα και Νικόλαος – Νίκη, τα εγγόνια της Στέφανος, Στέφανος, Αναστασία, Αναστασία και Μαρία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Π. Παρασκευοπούλου
Την Κυριακή 18 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Π. Παρασκευοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παρασκευάς – Κούλα, Σταυρούλα Ευαγγελάκου και Γιαννούλα Παρασκευοπούλου, τα εγγόνια της Γεωργία, Δήμητρα και Θεόδωρος, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Ν. Αποστολάκου – Τσανάκα
Την Κυριακή 18 Αυγούστου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Ν. Αποστολάκου – Τσανάκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιάννης, Δημήτρης, Ιωάννα -Μαρία, τα εγγόνια της Νικόλαος, Περσεφόνη και Αγγέλα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.