Ωραίο δίλημμα για το Ξηροκάμπι14-08-2019 10:28   

ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ. Το ΔΣ του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου με ανακοινωσή του καλεί σε Έκτκακτη Ανοικτή Γενική Συνέλευση προκειμένου να συζητηθεί η κάθοδος της ή μη στην Γ’ Kατηγορία.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ποδοσφαιρικού σωματείου μας, τα μέλη μας καθώς και όλους τους συγχωριανούς μας, ότι λάβαμε επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣ Λακωνίας για την συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς οι αγώνες και οι θυσίες τόσων ετών δικαιώνονται.
Είναι πάρα πολύ τιμητικό γα το σύλλογο μας να φτάνει σ' αυτό το επίπεδο και να του δίνεται αυτή η δυνατότητα. Επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι οι οικονομικές απαιτήσεις για να γίνει αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλες, καλούμε έκτακτη ανοικτή Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 19 Αυγούστου και ωρα 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ξηροκαμπίου, προκειμένου να συζητηθεί η πιθανότητα συμμετοχής της ομάδας στην Γ εθνική κατηγορία.

Η ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τις 23 Αυγούστου. Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε ότι ο σχεδιασμός της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α κατηγορία Λακωνίας συνεχίζεται κανονικά.

Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 6 μ.μ. , όπου θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και το καθιερωμένο προπονητικό δίτερμα»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ