Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ελένη Σταμ. Σταματάκου (Χήρα)
Την Πέμπτη 8 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Αμύκλες ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 84χρονης Ελένη Σταμ. Σταματάκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Χρυσάνθη Ι. Δουράτου, Παρασκευή – Αλέξανδρος Παπαβασιλείου και Γιώργος – Ιωάννα Σταματάκου, τα εγγόνια της Δήμητρα, Ελένη, Βασίλης, Γιάννης, Παναγιώτης και Γιάννης, ο αδερφός της Δημήτρης Σταθόπουλος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταυρούλα (Βούλα) Σκλήκα
Την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 5:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της Σταυρούλας Σκλήκα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Χρήστος, τα αδέρφια της Σπύρος Βαρζακάκος, Ελένη- Λευτέρης Κολοβός, Μαρία (χήρα) Γεωργίου-Βαρζακάκου και Κώστας Σκλήκας, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Διονύσιος Χ. Αρδάμης
Το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 83χρονου Διονύσιου Χ. Αρδάμη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Χρήστος Αρδάμης και Ζιλέτη Αρδάμη, τα αδέρφια του Ελένη – Δημήτριος Ντάβου, Σωτήριος – Ευγενία Αρδάμη, Παναγιώτης – Αγγελική Αρδάμη και Ανδρονίκη (χήρα) Γ. Αρδάμη, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Φωτεινή Ε. Βενετσάνου – Μπεκιάρη
Το Σάββατο 10 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Καλογωνία τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Φωτεινής Ε. Βενετσάνου – Μπεκιάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Στράτης , ο γιος της Γιώργος, τα αδέρφια της Παναγιώτης –Αφροδίτη Μπεκιάρη, Γιάννης –Μαρία Βενετσάνου και Γιώργος – Σταματική Βενετσάνου, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Ι. Λυμερόπουλος (Ιερέως)
Το Σάββατο 10 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Ι. Λυμπεροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η Πρεσβυτέρα Χριστίνα, τα παιδιά του Ιωάννης – Ροζέτα και Κωνσταντίνα Πρεσβυτέρα – Κωνσταντίνος Ιερέας, τα εγγόνια του Παναγιώτης, Χριστίνα, Δήμητρα, Ιωάννα και Χριστίνα, τα δισέγγονα του Άγγελος, Αικατερίνη, Κωνσταντίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Γρ. Καπετανέας
Την Κυριακή 11 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Γρ. Καπετανέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κατίνα, τα παιδιά του Γρηγόριος –Γεωργία και Βασίλειος – Μαρία, τα αδέρφια του Φιλιώ – Νικόλαος Χοχλιούρος, τα εγγόνια του Νικόλαος, Ειρήνη και Κατερίνα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Φώτης Β. Κιούσης
Την Κυριακή 11 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο του Φώτη Β. Κιούση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Στέλλα, τα παιδιά του Θεώνη – Δημήτρης Κουμανταράκης και Βασίλης – Αρετή Κιούση, τα εγγόνια του Πέτρος, Φώτης, Παναγιώτα και Αντώνης, τα αδέρφια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Ιωάννης Κάρκουλας
Την Κυριακή 11 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Κάρκουλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πελαγία, τα παιδιά του Κώστας Κάρκουλας, Νίκος Κάρκουλας και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Χάρακας και Ευδοξία (Κούλα) Θ. Χάρακα
Την Κυριακή 11 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Καμάρες τελείται το μνημόσυνο του Θεόδωρου Χάρακα και της Ευδοξίας Χάρακα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά τους, Χριστίνα, Μαρία και Βαρβάρα, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα τους, τα ανίψια τους και οι λοιποί συγγενείς τους.

Αγγελική Ανδριανού
Την Κυριακή 11 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αγγελικής Ανδριανού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλίας – Μαρία Ανδριανού και Μαρία –Χρήστος Γεωργαντώνης , τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Στρατηγούλα Δ. Αγγελοπούλου
Την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Στρατηγούλας Δ. Αγγελοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Παναγιώτης – Ευανθία, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.