Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Παναγιώτα Π. Γκουμένη (Χήρα)
Την Πέμπτη 1 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στη Κονιδίτσα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 106χρονης Παναγιώτας Π. Γκουμένη. Ευχαριστούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος – Βασιλική Γκουμένη, Χριστίνα Οικονόμου και Λευτέρης Κάραλης, η αδερφή της Φωτεινή τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα τρισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αντώνης Ευστ. Δημητρακόπουλος
Την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Θεολόγο ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 70χρονου Αντώνη Ευστ. Δημητρακόπουλου. Ευχαριστούν για την συμμετοχή η σύζυγός του Αντώνια, ο γιος του Στράτος, τα αδέρφια του Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, Ελένη – Παναγιώτης, Γιώργος – Γιάννα Ηλιοπούλου, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Απόστολος Ζάμπος
Το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 7:00 π.μ στον Ιερά Μονή Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα στα Χρύσαφα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Απόστολου Ζάμπου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαριάννα, η κόρη του Ευγενία, οι αδερφές του Παναγιώτα, Μαριγώ και οι λοιποί συγγενείς του. (Επίσης θα τελεστεί την Παρασκευή τρισάγιο μνημόσυνο στο Κοιμητήριο Χρυσάφων στις 7:00 μ.μ. .)

Ευθύμιος Δημητρόπουλος
Το Σάββατο 3 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Ευθύμιου Δημητρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Παναγιώτης – Άννα Δημητροπούλου, Μελιτίνη Δημητροπούλου και Μελέτης Δημητρόπουλος, τα εγγόνια του Ισιδώρα, Ευθύμιος και Μαρία, η αδερφή του Σοφία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Κυριακούλιας
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Κυριακούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Δημήτρης – Γεωργία, Μαρία – Μάριος και Ελένη – Σπύρος, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντώνης Π. Χριστόπουλος
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αντώνη Π. Χριστόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Χρυσούλα – Δημήτρης Σιγγάρης, Παναγιώτης – Χρυσαυγή Χριστοπούλου και Γιώργος – Στυλιανή, τα αδέρφια του Αγγελική Μανούκα, Γιάννης- Σταυούλα Χριστοπούλου, Αναστασία- Δημήτρης Κουκούτσης και Ιωάννης – Σοφία Δαριώτη, τα εγγόνια του, Ηλίας, Καλλιόπη, Αντώνης, Μαρία, Αντώνης και Μαρία, τα ανίψια του και λοιποί συγγενείς του.

Λάζαρος Γεωργ. Σκάγκος
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Μονεμβασιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Λάζαρου Γεωργ. Σκάγκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η κόρη του Μαρία και οι λοιποί συγγενείς του.


Δημήτριος – Τζίμης Δυρραχίτης
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Δυρραχίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πίτσα, τα αδέρφια του Παναγιώτης – Νίκη Χατζή, Αθανάσιος Τσουλόγιαννης και Ματούλα Τσουλόγιαννη, τα ανίψια του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης (Πιτ) Βούλγαρης
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Βούλγαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ιωάννης και Ιωάννα, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Φουσκετάκης
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Φουσκετάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Αντωνία – Χρήστος Μιχαλαριάς, τα εγγόνια του, Μιχάλης και Παναγιώτης, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Δήμητρα Δ. Πουλοκέφαλου
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στις Καρυές τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Δήμητρας Δ. Πουλοκέφαλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος – Νικολέτα Πουλοκέφαλου, Γεώργιος – Μαρία Πουλοκέφαλου και Ηλίας – Παναγιώτης, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Ε. Νικολοπούλου (Χήρα)
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Ε. Νικολοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα εγγόνια της Γεωργία – Γιάννης, Παναγιώτης – Άννα και Βασιλική – Άνταμ, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Κωνσταντίνος Παυλόπουλος
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακή στο Αφυσσού τελείται το τριετές μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Παυλόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Παναγιώτα, τα παιδιά του Χαράλαμπος – Μαριλένα και Νικόλαος – Μαρία, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.