Διακρίσεις για τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας31-07-2019 09:37   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Έξι κύπελλα απέσπασε ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας στον διασυλλογικό αγώνα «Διονύσια 2019». Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Ιουλίου 2019 και διοργανώθηκε από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Ερμιόνης. Η ομάδα της Λακωνίας συμμετείχε με τους Γούλα Κωνσταντίνο, Δημακάκο Δημήτριο, Πολυμενάκου Κάτια, Σιγουλάκη Αλεξάνδρα,  Σιγουλάκη Αλέξανδρο και Σιγουλάκη Ελένη στην κατηγορία optimist και τον Πολυμενάκο Μιχάλη στην κατηγορία Laser 4.7.

Ο Ναυτικός Όμιλος κατέκτησε στην κατηγορία Laser 4.7 την  1η θέση  με τον Πολυμενάκο Μιχάλη,  στην κατηγορία optimist κοριτσιών την  1η θέση με την Σιγουλάκη Ελένη και την 2η θέση με την Σιγουλάκη Αλεξάνδρα. Στην κατηγορία optimist αγοριών την 2η θέση με τον Δημακάκο Δημήτριο και  την 3η θέση  με τον Γούλα Κωνσταντίνο.

Το κύπελλο του μικρότερου αθλητή απονεμήθηκε στην Πολυμενάκου Κάτια. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η εμφάνιση των μικρών αθλητών Σιγουλάκη Αλέξανδρου και Πολυμενάκου Κάτιας που κατάφεραν να ολοκληρώσουν όλες τις ιστιοδρομίες στον πρώτο τους αγώνα.  Σε ανακοίνωσή του ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους αθλητές και τον προπονητή Μουγάκο Στέφανο.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ