Η Ο.Ε.Β.Ε.Λ. ευγνωμονεί το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»29-07-2019 09:02   

ΣΠΑΡΤΗ. Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών κι Εμπόρων Λακωνίας απέστειλε ευχαριστήριο προς τον πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος κ Δρακόπουλο.

Προς τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) κ. Ανδρέα Δρακόπουλο

« Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε
από τον περασμένο Δεκέμβριο που για πρώτη φορά -ανεπίσημα- έγινε γνωστό το ενδεχόμενο προσφοράς από το Ίδρυμα για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου στη Σπάρτη, μεγάλη χαρά κυριάρχησε στη Λακωνία. Τους μήνες που ακολούθησαν παρακολουθούσαμε τις επισκέψεις - τις δικές σας και Στελεχών του Ιδρύματος - στο Νοσοκομείο Σπάρτης, και προσμέναμε την επίσημη ανακοίνωση για τη Δωρεά, όπου και αυτή πραγματοποιήθηκε από Εσάς τον ίδιο πριν λίγες ημέρες, στις 13 Ιουλίου, από την Βαμβακού, γεμίζοντας με ικανοποίηση, ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη τις καρδιές όλων των Λακώνων! Ακριβώς τούτο, η από μέρους σας ανακοίνωση από τον πατρογονικό τόπο της Οικογένειας Νιάρχου, επιπροσθέτως, η άμεση διάχυση της είδησης και η περίοπτη θέση που την διατηρείτε ως πρώτη ενημέρωση στην επίσημη σελίδα του Ιδρύματος στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook, καταδεικνύουν και συμβολίζουν πίστη σε θεμελιώδεις αξίες, καθώς και ισχυρή θέληση ψυχής για προσφορά στη Σπάρτη και στη Λακωνία, περιοχές που η πολιτεία, διαχρονικά, ουδέποτε τους έχει αποδώσει τα οφειλόμενα σε σχέση με την συμβολή τους στο ιστορικό γίγνεσθαι του Ελληνισμού.    
   
Η πρόθεσή σας να αναλάβετε αυτήν την τόσο μεγάλη προσφορά προς τον τόπο μας είναι μείζονος και εξαιρετικής σημασίας, αφού, πέραν της θεαματικής βελτίωσης των παροχών υγείας που θα επιφέρει για τους πολίτες της Λακωνίας το νέο Νοσοκομείο, θα συμβάλει τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη του Νομού, δεδομένου ότι η ποιότητα των υποδομών υγείας συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα κριτήρια επιλογής προορισμού μιας περιοχής.

Βεβαιότατα, η υλοποίηση και των -ταυτόχρονα αναγγελθέντων- προθέσεών σας για παρεμβάσεις και βελτίωση του ιστορικού κτιρίου του υφιστάμενου Αρχαιολογικού Μουσείου της Σπάρτης, καθώς και για κατασκευή κτιρίου που θα στεγάσει τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και τη Σχολή Αγιογραφίας, θα συμβάλει στην περαιτέρω πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ανάταση της περιοχής μας.

Κύριε Πρόεδρε, ως ένας εκ των κυριότερων φορέων εκπροσώπησης του επαγγελματικού – βιοτεχνικού - εμπορικού κόσμου της Λακωνίας σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την Προσφορά σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες, κοντά σας, σε κάθε διαδικασία ανοιχτής συζήτησης που θα με δική σας πρωτοβουλία θα διοργανώσετε, για την ενημέρωση των φορέων και των πολιτών της Λακωνίας».  

Με Εκτίμηση!
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ