Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Νικόλαος Δημ. Ιατρού
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 4:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Λογκανίκο τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 71χρονου Νικόλαου Δημ. Ιατρού. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αρετή, τα παιδιά του Δημήτριος – Ξανθή, Παναγιώτα- Γεώργιος και Βασιλική- Κωνσταντίνος , τα εγγόνια του Νικόλαος, Γεώργιος και Μαριέττα, ο αδερφός του Ιωάννης και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευάγγελος Α. Κουρεμπής
Την Κυριακή 28 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Α. Κουρεμπή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γεωργία – Νίκος Αποστολάκος και Χρυσούλα – Παναγιώτης Πανταζέλος, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Φωτεινή, Βαγγέλης, Αναστασία, Δημήτρης, Κωνσταντίνα, Μάρθα και οι λοιποί συγγενείς του.

Αικατερίνη Γ. Παινέση (Χήρα)
Την Κυριακή 28 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης Γ. Παινέση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος και Μαρία-Ευάγγελος Σκρεπέτης, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεοδώρα Κ. Κατσίπη (Χήρα)
Την Κυριακή 28 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Θεοδώρας Κ. Κατσίπη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νεκταρία και Παναγιώτης, τα εγγόνια της Μαρία- Γιώργος και Σπυρίδων- Βασιλική, τα δισέγγονα της Ηλίας, Άννα-Μαρία και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Ι. Πλαγάκη
Την Κυριακή 28 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Ι. Πλαγάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Κωνσταντίνος και Σταύρη, τα αδέρφια της Βιβή Κουράκλη, Κώστας – Σπάρτη Κουράκλη, Σπύρος – Μαρία Κουράκλη και Σπύρος – Σοφία Πλαγάκη, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα (Τάκης) Σχίζα
Την Κυριακή 28 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Σχίζα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Καλλιόπη τα παιδιά του Γιώργος – Σταυρούλα και Μαρίνος – Δήμητρα, η αδερφή του Παναγιώτα, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Νικ. Παυλέρος (Αγροφύλακας)
Την Κυριακή 28 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρήστου Νικ. Παυλέρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νικόλαος – Μαρία Παυλέρου, Παναγιώτης – Ευαγγελία Παυλέρου, Καλλιόπη – Βασίλειος Σταματάκος και Παναγιώτα –Αντώνιος Πρεκεζές, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Όμηρος Ηλιόπουλος
Την Κυριακή 28 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Όμηρου – Ηλιόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Καλλιόπη, τα παιδιά του Όμηρος και Νικόλαος, ο αδερφός του Γιώργος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Τσίχλη
Την Κυριακή 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Γεωργιτσίου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Τσίχλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιος της Χρήστος Τσίχλης και οι λοιποί συγγενείς της .