ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ. Ένα διαφορετικό διήμερο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος μαζί με το ΚΑΠΗ Ξηροκαμπίου. Την Κυριακή 28 και την Δευτέρα 29 Ιουλίου οι Encardia θα βρεθούν στο Ξηροκάμπι και θα πραγματοποιήσουν συναυλία και σεμινάρια παραδοσιακών χορών και πολυφωνικού τραγουδιού της Νοτίου Ιταλίας.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου, 12.00 με 14.00 στην αίθουσα πρώην ΚΕΠ στο Ξηροκάμπι θα γίνει ένα εργαστήρι παραδοσιακών χωρών της Νότιας Ιταλίας. Το ίδιο βράδυ στο αμφιθέατρο θα γίνει η συναυλία των Encardia, με κιθάρες, βιολιά, κύμβαλα και πολύ χορό. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα έχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το έτερο εργαστήρι του διημέρου, το εργαστήρι τραγουδιού, 10.00 με 12.00, πάλι στην αίθουσα πρώην ΚΕΠ.

Για όποιον θέλει να παρακολουθεί μόνο ένα από τα δύο εργαστήρια το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ και για όποιον θέλει να τα παρακολουθήσει και τα δύο είναι 25 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκαμπίου στο Facebook. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6938030566.