Οι έμποροι της Σπάρτης χαιρετίζουν νέο Νοσοκομείο, Παλαιό Μουσείο και Σχολές Εκκλησίας !

Θυμίζουν ότι υπάρχει ανοικτό το θέμα της Επιστορφής της Νοσηλευτικής και της πλήρης λειτουργίας του ΚΕΕΜ20-07-2019 12:51   

ΣΠΑΡΤΗ. Με μεγάλη ικανοποίηση ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός κόσμος της Σπάρτης χαιρετίζει την ευχάριστη είδηση για την πρόθεση που έχει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπως διατυπώθηκε από τον Πρόεδρό του κ. Δρακόπουλο, για την κατασκευή νέου Νοσοκομείου, τον πλήρη εκσυγχρονισμό του ήδη υπάρχοντος Αρχαιολογικού Μουσείου  όπως επίσης και την χρηματοδότηση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την πρωτοποριακή προσπάθεια που γίνεται στη Βαμβακού για την ανάπτυξη όλης της περιοχής του Πάρνωνα με επίκεντρο την γενέτειρα του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου.

Για όσους θυμούνται, πέρυσι, μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην έκθεση Θεσσαλονίκης, για τις δωρεές του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην υγεία, διαπιστώνοντας την απουσία της πόλης μας, ανοίξαμε το θέμα και να που κάποιος μας άκουσε.

Οι πολίτες της πόλης και ολόκληρου του νομού αισθάνονται ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι με την εξαγγελία των τριών μεγάλων δωρεών οι οποίες θα αναβαθμίσουν την πόλη και ολόκληρο το νομό στον τομέα της υγείας και του πολιτισμού.

Επίσης ευχάριστα είναι τα νέα για την οριστική ένταξη της πόλης μας στο πρόγραμμα για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου που έγινε σε συνεργασία με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Ελπίζουμε ότι η εξαγγελία κατασκευής του νέου νοσοκομείου Σπάρτης θα επιτρέψει στη νέα κυβέρνηση και στον Υπουργό Παιδείας να επανεξετάσει το θέμα της μεταφοράς της Νοσηλευτικής Σχολής της Σπάρτης μιας και οι κυριότεροι λόγοι μετεγκατάστασής της σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εκλείψουν.

Τέλος ευελπιστούμε και στην αναβάθμιση του ΚΕΕΜ Σπάρτης σε μονάδα, αν όχι νεοσυλλέκτων πιο πολλών ειδικοτήτων εκπαιδευομένων.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ