AΘΗΝΑ. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης τους ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό.
Περίπου μια ώρα κράτησε το ραντεβού που είχαν την Τετάρτη το πρωί ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με τον ισχυρό άνδρα του ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τα πρώτα μηνύματα που βγαίνουν είναι άκρως αισιόδοξα για τους φίλους του Παναθηναϊκού αναφορικά με το γήπεδο στο Βοτανικό.

Και οι δυο πλευρές απέφυγαν τα μεγάλα λόγια αλλά τόνισαν πως την επόμενη Παρασκευή (19/7) θα γίνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε:

"Επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση που έχουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Ξεκινώντας από την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το "kick off meeting" με τις ομάδες εργασίας και από την πλευρά του δήμου, αλλά και από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε νομοθετικά τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν. Και τους συντελεστές δόμησης θα δούμε, το πράσινο, όλα αυτά τα πράγματα, ώστε να προχωρήσει αυτό το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή γιατί υπάρχουν πάρα πολλά βήματα τα οποία θα πρέπει βήμα-βήμα να πάμε και να τα προσπερνάμε, αλλά εφόσον υπάρχει διάθεση και από τον δήμο και από την κυβέρνηση και από τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει αυτό το έργο, είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".