ΣΠΑΡΤΗ. Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε στο notospress και τον Ηλία Μπόνο ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης, κύριος Παναγιώτης Φλώρος. Ο κύριος Φλώρος αναφέρθηκε στην περίοδο των εκπτώσεων και τις προσδοκίες που έχει η αγορά της Σπάρτης αλλά και για την πρόθεση του συλλόγου μην διατηρήσει ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές.

Σε αυτό το σημείο ο κύριος Φλώρος μίλησε για τις προθέσεις τις νέας κυβέρνησης για την κυριακάτικη εργασία και τις επιπτώσεις της αλλά και για τις προσδοκίες του εμπορικού κόσμου. «Περιμένουμε άμεσα τις παρεμβάσεις, όσον αφορά το φορολογικό κομμάτι. Οι ασφαλιστικές εισφορές για μια επιχείρηση που κερδίζει είναι δυσβάσταχτες», και συνεχίζοντας προσθέτει: «Αυτό ήταν τελείως άδικο. Πώς θα γίνει επένδυση; Πώς θα προχωρήσουμε παραπέρα;»

Σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις του Εμπορικού Συλλόγου, ο πρόεδρος μίλησε για την διενέργεια «Λευκής Νύχτας» στην πόλη της Σπάρτης τον Αύγουστο, με τους επιχειρηματίες να προσανατολίζονται για το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα της Γιορτής Ελιάς και Λαδιού και την ρήξη που έχει επέλθει μεταξύ των εκθετών και της διοργάνωσης της Σελλασίας.