ΣΠΑΡΤΗ. Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα της Σπάρτης αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου, τουλάχιστον αυτό προτρέπει ο Εμπορικός Σύλλογος της Σπάρτης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο κύριο Παναγιώτη Φλώρο, ο Εμπορικός Σύλλογος είναι κατά της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές έκτος των τριών Κυριακών των εορταστικών περιόδων που κρίνεται ότι η κίνηση το δικαιολογεί. Σήμερα ξεκινούν οι εκπτώσεις επίσημα σε όλη την χώρα και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να αξιοποιήσουν τις μειωμένες τιμές των εμπόρων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Σπάρτης αναμένεται να αποφασίσει αύριο σχετικά με τη διενέργεια Λευκής Νύχτας μέσα στον Αύγουστο. Σύμφωνα πάντα με τον κύριο Φλώρο ένα από τα Σάββατα στις 3, 10 ή 24 Αυγούστου στην πόλη της Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί Λευκή Νύχτα με τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τέλος, τις ερχόμενες μέρες ο Εμπορικός Σύλλογος αναμένεται να αποφανθεί και σχετικά με τη διενέργεια της Γιορτής Λαδιού και Ελιάς. Θυμίζουμε ότι την περασμένη χρονιά η γιορτή είχε πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Σπάρτης.