ΛΑΚΩΝΙΑ. Σήμερα ολοκληρώνει τις προεκλογικές περιοδείες του στο Νομό Λακωνίας ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Νεοκλής Κρητικός, μετά από δυο εβδομάδες συνεχών επαφών με φορείς, συλλόγους ,υπηρεσίες, εκπροσώπους εργαζομένων και απλούς πολίτες στις πόλεις και στα χωριά.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου «όλο αυτό το διάστημα ο κ. Κρητικός συναντούσε τους κατοίκους του Νομού και συζητούσε μαζί τους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν καθώς και για το πρόγραμμα διακυβέρνησης της ΝΔ. Σε κάθε του επίσκεψη οι πολίτες τον υποδεχόντουσαν ζεστά και ανθρώπινα και του εύχονταν καλό αγώνα και καλή επιτυχία. Ο κ. Κρητικός από την πλευρά του έχει δεσμευτεί, ότι σε περίπτωση εκλογής του θα παλέψει για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της Λακωνίας, σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς φορείς της κάθε περιοχής και πως θα σταθεί δίπλα τους σε κάθε ζήτημα που τους απασχολεί. Επίσης, σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε πάντα, να προσφέρει από οποιαδήποτε θέση τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του στα θέματα της υγείας».

Σε δήλωση του υπογράμμισε τα εξής: «Είμαι συγκινημένος από την υποδοχή των συμπατριωτών μου σε όλο το νομό. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου ακόμα και αυτούς που δεν κατάφερα να συναντήσω. Προσπάθησα μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα των δυο εβδομάδων, να επισκεφθώ όσο περισσότερες περιοχές μπορούσα, να σφίξω το χέρι σε κάθε Λάκωνα και να του μεταφέρω το προσωπικό μου μήνυμα αλλά και το μήνυμα της ΝΔ. Το Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα αποτελέσει την βάση, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια καλύτερη και ισχυρότερη Ελλάδα»